Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Οι "Αγανακτισμένοι" πάνε στα γραφεία των βουλευτών


Συγκέντρωση και πορεία προς όλα τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, προγραμματίζουν απόψε οι "αγανακτισμένοι" της Πάτρας. Μετά την καθιερωμένη συγκέντρωση της πλατείας Γεωργίου, θα ακολουθήσει πορεία προς όλα τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Στα γραφεία, οι "αγανακτισμένοι" αναμένεται να θυροκολλήσουν το σχετικό ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης της πλατείας Γεωργίου.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται σήμερα, οπότε και ολοκληρώνεται στη Βουλή η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.(dete.gr).

Το τι αποτέλεσμα θα έχουν τα εξώδικα, όλοι μπορούμε να φανταστούμε. Φανταζόμαστε, ότι απλά θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων, των γραφείων τους. Το ερώτημα για τους κύριους βουλευτές του νομού μας, αλλά και για τους πολίτες του, είναι το ποιος θα δικαιωθεί. Γιατί, αν οι πράσινοι κυρίως βουλευτές μας, που θα στηρίξουν τον κ. Παπανδρέου, στις επόμενες εκλογές συλλέξουν τους χιλιάδες σταυρούς του παρελθόντος, τότε καλά κάνουν, και θεωρούν επί της ουσίας τον κόσμο της πλατεία μία ηχηρή, αλλά ισχνή μειοψηφία.

Αν ο κόσμος, που δεν βρίσκεται στην μεγάλη του πλειοψηφία στις πλατείες, όμως τους 'μαυρίσει', μάλλον θα μετανοιώνουν οι βουλευτές μας, για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα τους. Αλλά θα είναι αργά, για αυτούς, και μάλλον η ώρα η πλατεία να εισέλθει και επισήμως στο κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου