Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Κύριε Δημαρά, οι Πατρινοί σας ψήφισαν για λύσεις, όχι για ευχές!

Έκκληση στην αποδεδειγμένη, όπως είπε, ευαισθησία των περιοίκων του ΧΥΤΑ ώστε να ανοίξουν το Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Ξερόλακκα, απευθύνει ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, σχολιάζοντας στα ΜΜΕ τον αποκλεισμό της Ξερόλακκας. Ο δήμαρχος τονίζει δε, ότι η δέσμευση της δημοτικής Αρχής για κλείσιμο του ΧΥΤΑ παραμένει ενεργή.
Ο Γιάννης Δημαράς με δήλωσή του, αναγνωρίζει ότι οι κάτοικοι της περιοχής διαβούν κάτω από δύσκολες συνθήκες, ωστόσο τους ζητά να προχωρήσουν στο άνοιγμα της Ξερόλακκας, καθώς όπως σημείωσε με τον αποκλεισμό επιβαρύνεται η ήδη επιβαρυμένη, λόγω της κινητοποίησης των εργαζομένων, κατάσταση που επικρατεί στην πόλη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η δημόσια Υγεία.
Παράλληλα, δηλώνει ότι η δημοτική Αρχή είναι ανοικτή σε κάθε πρόταση που συμβάλλει στη άμβλυνση της υπάρχουσας κατάστασης στην περιοχή.
Και βέβαια κύρια Δημαρά, θυμίζουμε τα παρακάτω:
1. Δεσμευτήκατε προεκλογικά, ότι η Ξερόλακα θα κλείσει.
2. Πήρατε ψήφους για αυτό.
3. Οι κάτοικοι της Ξερόλακας, έχουν εκθέσει την υγεία τους, σε χειρότερους κινδύνους, από εμάς που βλέπουμε από μακριά 10-20 σακούλες σκουπιδιών.
Κύριε Δημαρά, ο χρόνος περνάει, και έργο δεν βλέπουμε. Και γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία, βασικά θέματα όπως της δημόσιας υγιεινής, οφείλεται να τα λύσετε. Για αυτό σας ψηφίσαμε, για να δίνεται λύσεις. Είχατε σχέδιο είπατε για τα σκουπίδια, και τώρα μας λέτε, ότι είστε ανοικτός σε προτάσεις. Αν δεν κάνετε εσείς μία, ως Δήμαρχος, τι μπορεί να περιμένετε από εμάς;
Και επειδή είμαστε σε μία περίοδο, που δεν αντέχουμε τα ψέματα(βλ. αγανακτισμένοι), εσείς να γνωρίζεται, ότι είστε πιο εύκολος στόχος από τον Πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου